2016-06-02

  Magnus Larsson blir ny generaldirektör på Myndigheten för tillgängliga medier

  Idag den 2 juni utsåg regeringen Magnus Larsson till ny generaldirektör på Myndigheten för tillgängliga medier från och med 1 september 2016. Larsson är idag generaldirektör för Myndigheten för press, radio och tv.

  Efter sex år som generaldirektör för Myndigheten för press, radio och tv lämnar Magnus Larsson i höst myndigheten för att ta sig an nya utmaningar på Myndigheten för tillgängliga medier. Under sina år som ledare för myndigheten och dessförinnan både Granskningsnämnden och Radio-och tv-verket har Magnus Larsson varit med och utvecklat den myndighet som finns idag, en resa där tre myndigheter har blivit en.

     - Det är och har varit mycket spännande och givande att leda arbetet vid Myndigheten för press, radio och tv. Det har varit en tid där digitaliseringen och medieutvecklingen har haft en stor påverkan på samhället. Utvecklingen har också påverkat och medfört stora förändringar av verksamheten vid myndigheten, säger Magnus Larsson.

     - Från den 1 september kommer jag att vara en del av det mycket betydelsefulla arbetet vid Myndigheten för tillgängliga medier, säger Magnus Larsson.

   

  Du hittar regeringens pressmeddelande här.

  Pressbild Magnus Larsson
  Fotograf: Anna-Lena Ahlström

  Mail
  LinkedIn
  Senast uppdaterad 2016-06-02